• GRATIS FRAKT OVER KR. 1000,-
  • Rask levering fra Norge
  • TRYGG BETALING MED VIPPS

Retur og bytte

Spesialproduksjon:

Angrefrist gjelder ikke varer med trykk og eller spesialproduksjon. Det er ingen returrett på personaliserte varer. Dette er fordi vi ikke har mulighet til å selge produktet du bestilte videre til andre kunder. Dersom du mottar et spesialprodusert produkt som ikke passer, anbefaler vi å kontakte en medlem i samme klubb og høre om de er interessert i å kjøpe det. 

Ikke nøl med å kontakte oss dersom det er noen spørsmål rundt dette: ny epost her

Ordinære varer: 

Du kan alltid angre på kjøpet innen 14 dager fra du mottok varen(e). Om du angrer på hele bestillingen får du også refundert frakten og eventuelt andre gebyrer eller avgifter. Dersom du bare angrer på deler av bestillingen får du tilbake penger for varen(e) som er returnert. Varen som returneres må være salgbar for oss. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være ubrukt og uten skader, og produktet skal returneres i sin originalemballasje. Hvis det er noe feil med varen kan du ta kontakt med oss, så veileder vi deg videre i prosessen. Vi har ikke bytterett på graverte produkter, da dette anses som et spesialbestilt produkt.  

Hvis du har ombestemt deg og ikke ønsker varen/e likevel, så må du sende varen tilbake til oss. Vi har ikke fri retur, så du må sende inn varen til oss for egen regning.

Hvis du må returnere varer på grunn av at du mottok en annen vare, betaler du selvsagt ikke for returkostnaden. Ta kontakt med oss, så gir vi deg videre instruksjoner om hvordan du skaper en retursending.

LAST NED ANGRERETTSSKJEMA HER